Kick-Ass-VA-drieluik

The Kick-Ass Virtual Assistant?

Wie is Daphne Zannoni

Wat doe je als je geen taarten meer kunt bakken? Dan word je een Kick Ass Virtual Assistant. Klinkt niet echt logisch, maar als je veel events en styling fotoshoots hebt georganiseerd, bruidstaarten en andere taarten hebt gemaakt en geleverd, dan leer je al veel over timing, ondernemen, plannen en organisatie.

Na mijn studie al ondernemen

Ik begon als grafisch vormgever, webdesigner en ontwikkelde van daaruit een interesse in social media. In de loop der jaren hielp ik steeds vaker ondernemers de volgende stap in hun bedrijf nemen. De bruidstaarten bleven de basis van mijn bedrijf. Totdat ik een schouderblessure opliep en daarvoor geopereerd moest worden. Na de operatie bleek dat ik geen bruidstaarten meer kon maken. Ik moest gaan bedenken wat ik dan wel kon. En dat is veel!

Voornamelijk het helpen van ondernemers met de volgende stap. Dat beviel me zo goed, dat ik besloot om een opleiding tot Virtual Assistant (VA) te volgen. Hierin komt alles samen wat ik de afgelopen 20 jaar heb gedaan bij het maken van bruidstaarten, als grafisch vormgever en website designer. Al deze ervaringen kan ik nu inzetten om jou als ondernemer te begeleiden, ondersteunen en connecten.

Wat kan ik voor je doen?

Ik help:

bij het bedenken van een social media strategie;
jouw social media strategie te implementeren;
je om je werk slim te organiseren;
je mailbox op orde te houden;
bij het maken takenlijstjes;
de nieuwsbrief te maken en versturen;
om technische uitdagingen op te lossen;
je om je teksten op je website te uploaden;
je je kikkers op te eten (wel zelf opeten, aub),
En nog veel meer!

En als ik het niet kan, dan heb ik een breed netwerk van specialisten die je kunnen ondersteunen bij alle andere vragen, zoals bijvoorbeeld juristen, financieel specialisten en zelfs begrafenisondernemers!

Ik houd echt van uitdagingen om lekker mijn tanden in te kunnen zetten, ben creatief en weet wat het is om door te zetten. Als jij je werk bij mij neerlegt, dan weet je dat het hoe dan ook gebeurt.

Boek een gratis virtueel bakkie met mij om kennis te maken.