The Kick-Ass VA Diensten

The Kick-Ass VA helpt ondernemers op verschillende manieren. Van sparring en advies tot hulp met sociale media accounts en je website. Ik zorg ervoor dat je online zichtbaarheid toeneemt. Ook kan ik je helpen met back office support zoals het beheren van de agenda of het optimaliseren van de facturering. 

Sparring & advies
Ondernemen kan eenzaam zijn. Te veel ideeën of juist even zonder ideeën over hoe je verder kunt groeien? Knelpunten waar je tegenaan loopt? De Kick-Ass VA denkt met je mee, geeft advies en zoekt samen met jou naar oplossingen.

Sociale Media & Website
Het onderhouden van sociale media is belangrijk voor iedere ondernemer. De juiste content die past bij jouw merk. Regelmatige en gevarieerde posts maken het aantrekkelijk om jouw bedrijf actief te volgen. Van facebook tot instagram. Met een website die net zo interessant is.

Backoffice Support
Als ondernemer wil je vooral ondernemen. Goede support maakt dit mogelijk. Van het helpen ordenen en structuren van de mailbox tot het bijhouden van de agenda en het maken en versturen van je facturen: gun jezelf support.

Op Locatie & Evenementen
Evenementen zijn een ideale manier om bestaande- en nieuwe klanten te ontmoeten. De Kick-Ass VA ontzorgt de ondernemer bij het bedenken, organiseren en promoten van evenementen. Het kan ook zijn dat je een paar extra handen nodig hebt terwijl jij op een locatie aan het werk bent. Het opvangen van je klanten of gasten, het regelen op en van de locatie.