Als ondernemer zorgeloos op vakantie gaan

Virtuele Vakantie Assistent

Wil jij echt zorgeloos op vakantie en er ook echt van kunnen genieten? Even helemaal niets te hoeven of moeten? Je geen zorgen hoeven maken over of je bedrijf wel draait en je geen klanten misloopt of dat je klanten verliest als jij er even niet bent? Neem dan tijdelijk een Virtual Assistant. Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat alles tijdens jouw vakantie helemaal onder controle is.

Wil jij bereikbaar blijven voor klanten?

Waar je deze zomer ook vakantie gaat vieren, het is de vraag of je bereikbaar wil blijven voor je klanten. De een ondernemer zet een out-of-office aan en z’n werktelefoon uit en is een paar weken letterlijk ‘uit de lucht’. En de andere ondernemer houdt iedere dag zijn mailbox in de gaten en is altijd telefonisch bereikbaar. Er is geen goed of fout, want als ondernemer maak jij hier je eigen afweging en is het jouw keuze hoe jij de vakantie wil beleven.

Ben jij het type ondernemer dat rustig wordt van controle houden?

Voor veel ondernemers is die overvolle inbox bij terugkomst na de vakantie een échte domper en voelt het bijna alsof je gestraft worden voor het feit dat je er even tussenuit bent geweest. Om die vervelende ‘after vacation-dip’ te voorkomen checken sommige ondernemers dan maar liever dagelijks hun inbox tijden hun vakantie. Extra voordeel hierbij is dat ze er ook wel heel rustig van worden als ze weten wat er speelt. Als je het type ondernemer bent dat graag ‘in control’ blijft is een goede tip om ‘s ochtends een kwartiertje te besteden aan je mailbox. Dan heb je de rest van de dag om vakantie te vieren.

Of ben jij het type dat zich helemaal terug kan trekken?

Wil jij niet de hele vakantie “on call” zijn, maar ook geen brand hoeven blussen als je thuis komt? Dan is er nog een derde optie… Schakel een virtual assistant in.

Het kan, je schakelt een virtuele vakantie assistent in. Een mooie middenweg tussen compleet loslaten en totaal niet de controle willen verliezen (wat ondernemers vaak heel moeilijk vinden) en dan maar toch dagelijks zelf je inbox wegwerken, is een Virtuele Assistent – jouw persoonlijke assistent op afstand – die jouw inbox in de gaten houdt.

Met een gerust hart op vakantie

Het idee hierachter: Jij kan met een gerust hart op vakantie gaan. Echt van je vakantie genieten, terwijl een professional dagelijks je mailbox checkt. Jouw ‘vakantie-VA’ leest dagelijks je e-mails, sorteert ze zoals jij dat wil, labelt ze en geeft jou alléén een seintje als er écht bloedspoed is of de wereld – bijna – vergaat. En géén bericht is goed bericht. Stelt het je gerust als je aan het einde van de dag of week toch even een appje krijgt? Dan spreek je dat gewoon met elkaar af.

Hetzelfde geldt voor je telefoon. Jouw ‘vakantie-VA’ beantwoordt ook je telefoon en maakt van elk telefoontje een notitie zodat je precies weet wie, waarover gebeld heeft. Zo word je niet lastig gevallen met dingen die kunnen wachten tot na jouw vakantie en hoef jij je alleen maar druk te maken over de écht belangrijke dingen! Jij hoeft je alleen maar druk te maken over de keuze of je aan het zwembad gaat liggen of naar het strand gaat en of je dat met of zonder cocktail in je hand doet.

Is het tijd om samen te gaan werken?

Klik op contact of kijk bij mijn diensten voor wat ik voor je kan betekenen.
Wil je direct een gratis virtueel bakkie met mij boeken om te kijken wat ik voor je kan doen.
Kijk dan nu in mijn agenda en boek zelf een afspraak.

Leestip: Ondernemers die een virtual assistant inhuren bereiken meer dan jij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.