The Kick-Ass Vakantie VA

Wil jij echt zorgeloos op vakantie en er ook echt van kunnen genieten? Even helemaal niets te hoeven of te moeten. Je geen zorgen maken of je bedrijf wel draait. Dat je geen klanten misloopt of klanten verliest als jij er even niet bent? Neem dan tijdelijk een Kick-Ass Virtual Vakantie Assistant. Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat alles tijdens jouw vakantie helemaal onder controle is.

Laat het los en geniet

Even echt alles loslaten en genieten van je vakantie niet die mailbox checken en niet de telefoon beantwoorden. Zet je zelf eens in flight mode en je telefoon ook.

Geen “After Holiday Dip” als je je mailbox de hele vakantie niet hebt geopend. Op de eerste werkdag 15 pagina’s met mail, junkmail en nieuwsbrieven ziet die er allang niet meer toe doen. Geen boze mailtjes dat je niet reageert of voicemail berichten dat je je telefoon niet beantwoord hebt. Want jij hebt een “Vakantie VA”!

Wat doet jouw Kick-Ass Vakantie VA

Ik hou je mailbox dagelijks in de gaten. Label de mail en markeer ze. Is het spoed en moet er nu echt iets mee gebeuren krijg je van mij een seintje. Ik zorg dat je mailbox niet volloopt met onnodige nieuwsbrieven of andere mails. Ik neem de telefoon voor je op en beantwoord vragen. Is het heel belangrijk dat de klant jou zelf spreekt krijg je van mij ook hier een seintje over. Anders maak ik een telefoonregistratie of een terugbelverzoek voor je aan. Jij weet wie er tijdens je vakantie gebeld heeft en wat er mee gedaan moet worden.

Hoe werkt dat dan?

Voor je vakantie doen we eerst een Virtueel Bakkie. Je vertelt me hoe je het graag zou wil hebben. Wat ik voor je kan doen en waar ik op moet letten. Zoals:

Het ordenen en beheren van je e-mails
Het doorschakelen van je telefoon
Neem jouw telefoon op met je bedrijfsnaam
Het maken van afspraken in je agenda
Wat zijn lopende zaken en waar moet ik op letten
We regelen dat ik bij je agenda en mail kan
Bespreken of je dagelijks toch even een update wil
Hoe je bij spoed op de hoogte wil worden gesteld

1 Week

79,95
ex BTW

2 Weken

149,95
ex BTW

3 weken

225,95
ex BTW

Wil jij zorgeloos op vakantie?

Boek dan nu zelf een virtueel bakkie in mijn agenda